Alpe d’HuZes 2016 Foto Index

Dit is de download pagina voor een spreadsheet waarmee je foto’s kan zoeken van deelnemers aan ADZes en ADZus 2016. Het maakt het wat makkelijker om te zoeken of er foto’s online beschikbaar zijn van een deelnemer.

In totaal hebben 4825 van de 8822 online foto’s  één of meer herkenbare startnummers.

Uw Excel kan er iets anders uitzien (versies van Excel, etc).

Zoeken op deelnemer #0250 per fotograaf levert links op naar de foto’s (screenshot voor Excel versie 15 op macOS, kan er bij U net iets anders uitzien).

Hoe gebruik ik dit?

  1. Download het Excel (.xls) bestand via deze link.
    [ Indien u de link wilt verspreiden  gebruik dan: http://peter.vdhamer.com/ad6-2016-foto-index/ ]
  2. Open het bestand in Excel of vergelijkbare spreadsheet software.
  3. Iedere fotograaf staat op een apart tabblad (rode kring onderin plaatje hierboven). De tabbladen zijn ondertussen meer of minder compleet.
  4. Doorzoek ieder tabblad met de tekst zoekfunctie (gele kring bovenin plaatje, Ctrl-F). Gebruik 4 cijfers voor het startnummer. Soms staat er ook tekst zoals “Rotaryclub Uden” of “medisch team” (voor vrijwilligers) omdat er geen startnummer op de foto zichtbaar was.
  5. In kolom B (blauwe kring in plaatje) staat een klikbare link naar de online foto. Bij een van de tabs (Frank van Engelen) werkt het klikken niet altijd. Gebruik dan een andere browser (b.v. FireFox) of kopieer het URL adres uit kolom A.

En als ik het nummer niet vind?

Ten eerste kunnen wij geen garantie geven. De AD6 fotografen hebben niet als primaire doel om iedere deelnemer vast te leggen. Ze zijn er om de gebeurtenis qua sfeer en visueel markante details vast te leggen.

Verder is het uitpluizen van deze foto’s vooral het initiatief van 1 deelneemster. De startnummers worden met de hand uitgelezen. Als u het gezochte startnummer (of dat van uw klimvriendje) vind, bekijk altijd de voorafgaande en volgende foto’s in de serie. En als u niets vind, kan die persoon er nog steeds tussen zitten – alleen zonder een voldoende leesbaar startnummer.


Screen Shot 2016-06-11 at 13.54.58